Nya produkter

  Information

  Mer info »

  Öppettider under jul & nyår!

  Under jul/nyår kommer kundtjänst att ha följande öppettider:  Vardagar 7.00-16.00 Julafton, Juldagen, Annandagen, Nyårsafton, Nyårsdagen och Trettondedag jul har kundtjänst stängt! God Jul & Gott Nytt År önskar TRIXIE Sverige!

  TRIXIE’s Adventskalender 2017

  Varje advent kommer en adventstävling att publiceras på TRIXIE Sverige's facebooksida. Besök vår facebooksida här och delta i tävlingen du med.Missa inte chansen till super fina priser! Här nedan presenteras vinnarna i TRIXIE Sverige's Adventskalender 2017: 3/12 Första Advent: Nathalie Lilja, Knivsta (vinnare av klösmöbel Zita XXL). 10/12 Andra Advent: Erica Antonsson, Ödsmål (vinnare av aktiv…

  Zoorf 2017

  Imorgon är det dags för vår branschs stora happening, och ser man på antalet utländska utställare kanske vi snart får skriva nordens happening. Vi kommer vara laddade till max med fina erbjudande från våra, både välbekanta och nya partners. Nytt för i år är att även PetSafe och Happy Dog är med i vår monter.Varmt välkomna till oss, TRIXIE Sverige med starka partners, i monter C02!


  TRIXIE Sverige AB logotyp

  Det mesta och bästa för våra husdjur!

  Vi är en bred grossist för Fackhandeln, som har funnits i branschen sedan 1981. Vi har ingen försäljning direkt till privatpersoner, vårt stora sortiment hittar du i välsorterade zoobutiker.