Sökes: TVÅ säljare i södra Sverige!

Permalänk

PetFood

Strålande tider!

Nu söker vi TVÅ säljare i södra Sverige

När vår säljare Per nu till hösten kommer att gå i välförtjänt pension efter mer än 40 år i branschen står nu ett par svårfyllda skor till förfogande för dem som gillar att anta en utmaning!

Vi söker TVÅ ambitiösa, drivna och motiverade personer som vill ingå i vårt team och jobba som utesäljare i vår spännande och trevliga bransch. Ert jobb blir att aktivt driva försäljning, utbilda kunder och utveckla butikskoncept.
Det är ett fritt, omväxlande och stimulerande arbete under eget ansvar som även innebär en hel del resande och övernattningar.

Vi söker er som är ärliga, öppna och positiva. Som har lätt att kommunicera och samarbeta med både kunder och arbetskamrater, som kan jobba självständigt med bibehållet fokus och driv. Naturligtvis är ni tävlingsinriktade och gillar utmaningar.

 

Om arbetsplatsen:
PetFood Fodertjänst AB ligger i Norrfjärden ca 1,5 mil norr om Piteå och är en fullsortimentsgrossist inom zoofackhandeln och har funnits i branschen i över 30 år. PetFoods kunder består av välsorterade zoobutiker i Sverige och Norge. Vi arbetar med starka och välkända varumärken. Hos oss finns allt under ett och samma tak vilket innebär att vi har ett nära samarbete mellan våra avdelningar så som inköp, marknadsföring, försäljning, order och lager. Idag är vi ett 30-tal anställda.

 

Övrigt:
- En säljare lokaliserad i Göteborg med omnejd
- En säljare lokaliserad i Helsingborg/Malmö med omnejd
- Meriterande är att ha försäljnings- och/eller branschvana.
- B-körkort fordras.
Varaktighet, arbetstid: heltid, tillsvidare. Provanställning 6 månader.

Stämmer ovanstående beskrivningar in, tveka då inte att höra av dig till oss antingen med ytterligare frågor eller med din ansökan.

Ansökans skickas till: work@pet-food.se

Frågor om tjänsten besvaras av: Carola Forsberg, Försäljningschef
070-602 75 52, carola.forsberg@pet-food.se

Varmt välkommen in med din ansökan!


TRIXIE Sverige AB logotyp

Det mesta och bästa för våra husdjur!

Vi är en bred grossist för Fackhandeln, som har funnits i branschen sedan 1981. Vi har ingen försäljning direkt till privatpersoner, vårt stora sortiment hittar du i välsorterade zoobutiker.