Sökes: Driven projektledare med bred roll (vikariat)

Permalänk

PetFood

Driven projektledare med bred roll (vikariat)

Om arbetsplatsen:
PetFood Fodertjänst AB ligger i Norrfjärden ca 1,5 mil norr om Piteå och är en fullsortimentsgrossist inom zoofackhandeln och har funnits i branschen i över 30 år. PetFoods kunder består av välsorterade zoobutiker i Sverige och Norge. Vi arbetar med starka och välkända varumärken. Hos oss finns allt under ett och samma tak vilket innebär att vi har ett nära samarbete mellan våra avdelningar så som inköp, marknadsföring, försäljning, order och lager. Idag är vi ett 30-tal anställda.

Tjänstebeskrivning:
Vi söker en driven projektledare som tycker om att ha en bred roll med mycket övergripande ansvar i egna projekt i kombination med arbete som stöd för VD och ledningsgrupp via genomförande av tagna beslut och övriga arbetsuppgifter.

Till tjänstens största del driver du ett eget projekt inom marknadsföring som bland annat innefattar planering, strukturering, uppföljning och rapportering med kontinuerliga deadlines. Projektet bygger på ett koncept med kampanjtidning. Du är ensamt ansvarig för projektets utveckling och du fungerar som ett nav och ser till att allting går i lås. Du arbetar proaktivt med god framförhållning i allt du gör. Excel är ett av dina främsta verktyg.

Utöver projektledning är du även ansvarig för viss intern kommunikation, protokollföring vid möten, annonsering, framställning av kampanjer och PR-material för en grupp varumärken, resebokningar och korrekturläsning.

Vi söker dig som är en ”doer”, en positiv, driftig och effektiv person som får saker gjorda och som kan arbeta självständigt under eget ansvar. Du är strukturerad, noggrann och uppmärksam på detaljer samt har mycket god förmåga att planera din tid och ditt arbete för att nå deadlines i tid. Du har ett öppet sinne, har lätt att ta dig an nya uppgifter, är kreativ och kommer med egna idéer. Du har hög servicegrad och är bekväm med kundkontakt över telefon. Att hantera flera saker samtidigt faller sig naturligt för dig, likaså problemlösning och förmågan att ta egna beslut. Du är mån om att driva projekt i mål och är resultatinriktad. Du är en god skribent och kan skriva välformulerande texter på bra svenska och har ett öga för layouter.

Efterfrågade kompetenser/krav:
Mycket goda kunskaper i Excel och Word, svenska och engelska. Erfarenhet inom marknadsföring och försäljning är meriterande.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag: 12:e juli
Tillträde: 1:a september eller enligt överenskommelse.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillträdas före sista ansökningsdag.
Ansökans skickas till: jenny.bergman@pet-food.se
Frågor om tjänsten besvaras av: Jenny Bergman, 0911-23 33 07
Varaktighet, arbetstid: Föräldravikariat, Heltid, Vardagar 7-16
Lön: Månadslön

 

 

 

2015-06-16

Appetitt förstärker sitt utbud av spannmålsfria foder!

Permalänk

Appetitt nyhet

Inom kort lanseras valpfodret Appetitt Puppy och aktivitetsfodret Appetitt Energy som Grain Free, spannmålsfritt! Detta blir en utökning av Appetitts befintliga spannmålsfria foder Appetitt Sensitive. Håll utkik!

GrainFree serien innehåller:

  • Högt innehåll av hydrolyserat marint protein av lax bestående av fria aminosyror och korta peptider som inte uppfattas som allergener.
  • Hydrolyserat marint protein ger också högre smältbarhet av proteinet, så att mängden oupptaget protein i tarmen reduceras. Därmed minskar risken för matsmältningsproblem.
  • Innehåller inga kornråvaror (vete och majs) och är därmed fri från gluten och potentiell glutenintolerans.
  • Innehåller jäsbara och icke jäsbara fibrer samt probiotika som hjälper hundens mage och tarmhälsa.
  • Innehåller beta-glukaner från bagerijäst (Macrogard™) för hundens generella hälsa
  • Innehåller naturliga antioxidanter som vitamin E samt rosmarin och polyfenoler från grönt te.
  • Högt innehåll av de livsviktiga omega-3 fettsyrorna EPA och DHA som tillsammans skapar ett idealiskt förhållande mellan omega-3 och omega-6. Detta hjälper hundens leder, hud, päls och generella hälsa.

Alla Appetitts spannmålsfria foder kommer att finnas både i små säckar på 3kg och stora säckar på 12kg.


TRIXIE Sverige AB logotyp

Det mesta och bästa för våra husdjur!

Vi är en bred grossist för Fackhandeln, som har funnits i branschen sedan 1981. Vi har ingen försäljning direkt till privatpersoner, vårt stora sortiment hittar du i välsorterade zoobutiker.