Nya öppettider & nya avdelningar

Permalänk

Vi arbetar med att ständigt göra förbättringar för dig som kund och ett led i detta är att vi från och med den 13/5 kommer att ha mer butiksanpassade öppettider på två av våra nya avdelningar. Vår personal på avdelningarna SalesService och CustomerService kommer att finnas på plats:

Måndag-Torsdag 08.00-17.00

Fredag 08.00-16.00

Den order avdelningen som i alla tider har funnits är omgjord och har specialiserats för att bättre kunna ge dig den service du önskar. Som du säkert märkt om du ringt oss så har du numera ett antal val att välja mellan redan vid vår växel. Detta för att du ska hamna rätt redan från början och på så sätt snabbare få den service och hjälp du önskar.

Till CustomerService, hos oss kort kallat ”CS”, vänder du dig om du vill ringa in en order, har frågor eller funderingar kring din leverans eller någon produkt, eller något du vill dela med dig av. De kopplar dig även vidare om du önskar tala med någon annan på företaget.

Annelie CustomerserviceLinda Customer serviceHåkan customerService

Gänget på SalesService, kommer att aktivt jobba med telef onförsäljning och kommer regelbundet att kontakta dig för att dela med sig av sina erbjudanden. Skulle det vara många som ringer på till ”CS” kan du naturligtvis även vända dig till SalesService om du vill lämna in en order.

Ulrika SaleServiceAnna C SaleserviceRobin Saleservice

Varmt Välkommen!

Maria med personal

 


TRIXIE Sverige AB logotyp

Det mesta och bästa för våra husdjur!

Vi är en bred grossist för Fackhandeln, som har funnits i branschen sedan 1981. Vi har ingen försäljning direkt till privatpersoner, vårt stora sortiment hittar du i välsorterade zoobutiker.