Cat's Best Universal Strawberry - En doft av sommaren mitt i vintern

Permalänk

Vinterns kyla sätter sina spår - så även i kattlådan. Vi bor på landet, lite avlägset och de två huskatterna Gustav och Kasper brukar under den varmare delen av året spendera större delen av sin tid utomhus. Men när kylan börjar bita lite och snön täcker det mesta av jaktmarkerna, är det åter dags för matte och husse att plocka fram kattlådan. 
Att få göra sin toalett inomhus blir liksom lite mera viktigt då.  Skön sviktande kattsand under tassarna är att föredra framför den kalla snön. Att sedan bara få återgå till sovandet på fönsterbänken i den varma elementsvärmen, är såå skönt.
 
Kanske fick matte lite längtan efter sommar… Provar att fylla kattlådan med den nya sorten Cat's Best Universal Strawberry. Vi har använt oss av Cat's Best förut och är nöjd med den goda uppsugningsförmågan och att det inte luktar illa från kattoaletten.
Lite skeptisk måste jag säga att jag var till den tillsatta jordgubbsdoften - men blev positivt överraskad. Alla goda egenskaper plus lite extra påminnelse om sommar, sol och - utekissande katter. 
Cat's Best Universal Strawberry kan vi varmt rekomendera!

Gustav och kasper
Kram från Gustav & Kasper, matte och husse.

ZiwiPeak utbildning i Norr!

Permalänk

Vill du förbättra din verksamhet, tänka framåt och vara nytänkande samtidigt som du ökar din försäljning?

Vi vill hjälpa dig med detta. Den 19:e Mars kommer Nigel Woodd från ZiwiPeak till oss i Piteå för att prata om den största växande trenden på marknaden just nu. Det vill säga en helt naturlig diet!

Vi vill ge dig möjligheten att delta i denna fenomenala tillväxt som sker tack vare en ökad medvetenhet hos dagens djurägare. Djurens hälsoproblem i samband med en dålig och onaturlig kost har uppmärksammats och efterfrågan av produkter innehållandes spannmål och kolhydrater har minskat.  Kommersiella och traditionella varumärken har börjat ifrågasättas. Den naturliga, organiska och holistiska trenden har vuxit sig starkare på marknaden och är här för att stanna. Detta gör att det även ställs högre krav på kunskap och medvetenhet. Vi vill hjälpa dig med detta och ser gärna att du och din personal deltar på vår utbildning.

Vi bjuder på smörgås & dryck
Datum: 19:e Mars
Plats: PetFood i Norrfjärden (Piteå)
Tid: kl. 19.00 - 21.00

Obs! Sista anmälningsdag 5:e Mars
Anmälan skickas till info@pet-food.se eller ring 0911-23 33 00
(ange dina kontaktuppgifter så som namn, butiksnamn samt telefonnr och mailadress samt antal deltagare)

Varmt välkommen önskar
/ZiwiPeak och PetFood AB

CatNatura räddade Ozzy

Permalänk

ozzyochnizze
Katterna Ozzy & Nizze mumsar på CatNatura 

Sommaren 2011 höll jag på att mista en av mina älskade katter, Ozzy. Jag kom hem efter att ha bott i stugan i tre veckor. Vår sommarstuga ligger ungefär 1 km hemifrån, så mina katter, som är utekatter och har ett skyddat krypin fick vara kvar hemma. Vi är hem minst en gång per dag för att hämta tidningen, posten och naturligtvis även se så att Ozzy och Nizze har mat och vatten.
Ozzy är en långhårig huskatt, idag 16 år, som trivs med att var ute vilket gjorde att man inte alltid träffade honom då man var hem. Även om jag idag har svårt att förstå hur jag kunde missa hans hälsotillstånd, så gjorde jag tyvärr det.
När vi efter tre veckor flyttade hem och jag lyfte upp honom för att mysa vägde han knappt någonting alls. Jag blev chockad och kunde inte förstå vad som hänt. Min ståtliga, vackra kille vägde knappt någonting. Jag började undersöka honom närmare och såg även att hans päls som alltid annars varit tovfri hade tovor på ryggen där han inte orkat tvätta sig. Trots besök hos veterinär kunde ingen förklaring ges och han blev bara sämre och sämre. Han slutade äta och när jag nästan hade tagit beslut om att låta honom somna in kom jag på att jag hade fått hem några prover på en ny kattmat som skulle vara lätt för katterna att äta samt att buljongen skulle innehålla massor med den näring en katt behöver.
Ozzy orkade inte få i sig själva maten, men buljongen fick han i sig lite i taget och så höll vi på. Allt eftersom blev han starkare och tillslut kunde han äta alldeles själv. Det är svårt att beskriva den känsla det gav när han första gången åt upp en hel burk. Jag var överlycklig!
Idag är det full fart på Ozzy och jag vet att även om det låter som en "Disneystory" så räddade CatNatura livet på min älskade kille. Så här ett och ett halvt år efter hans insjuknande är det full fart på honom. Han är överlycklig varje gång han får en burk CatNatura och trivs fortfarande ute. Även nu när det börja bli rätt kyligt, men med den tjocka, vackra päls han nu har är det mest matte som är sjåpig över kylan. För Ozzy leker livet igen!
/Maria Lundberg

TRIXIE Sverige AB logotyp

Det mesta och bästa för våra husdjur!

Vi är en bred grossist för Fackhandeln, som har funnits i branschen sedan 1981. Vi har ingen försäljning direkt till privatpersoner, vårt stora sortiment hittar du i välsorterade zoobutiker.