Välkommen till utbildning av ZiwiPeak - en del av den naturliga trenden

Permalänk

Vill du förbättra din verksamhet, tänka framåt och vara nytänkande samtidigt som du ökar din försäljning?

Vi vill hjälpa dig med detta. Den 13:e November kommer ZiwiPeaks exportchef Nigel Woodd till Göteborg för att prata om den största växande trenden på marknaden just nu. Det vill säga en helt naturlig diet!

Vi vill ge dig möjligheten att delta i denna fenomenala tillväxt som sker tack vare en ökad medvetenhet hos dagens djurägare. Djurens hälsoproblem i samband med en dålig och onaturlig kost har uppmärksammats och efterfrågan av produkter innehållandes spannmål och kolhydrater har minskat.  Kommersiella och traditionella varumärken har börjat ifrågasättas. Den naturliga, organiska och holistiska trenden har vuxit sig starkare på marknaden och är här för att stanna. Detta gör att det även ställs högre krav på kunskap och medvetenhet. Vi vill hjälpa dig med detta och ser gärna att du och din personal deltar på vår utbildning.

Vi bjuder på smörgås & dryck
Datum: 13:e November
Plats: Scandic Backadal Göteborg
Tid: kl. 19.00 - 21.00

Obs! Sista anmälningsdag 31/10
Anmälan skickas till info@pet-food.se eller ring 0911-23 33 00
(ange dina kontaktuppgifter så som namn, butiksnamn samt telefonnr och mailadress samt antal deltagare)

Varmt välkommen önskar
/ZiwiPeak och PetFood AB


TRIXIE Sverige AB logotyp

Det mesta och bästa för våra husdjur!

Vi är en bred grossist för Fackhandeln, som har funnits i branschen sedan 1981. Vi har ingen försäljning direkt till privatpersoner, vårt stora sortiment hittar du i välsorterade zoobutiker.